Ανοικτά μαθήματα για τα «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS»

Ο σύλλογός μας και για φέτος στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης αποφάσισε ενέργειες που σκοπό έχουν την ενίσχυση των «Παιδικών Χωριών SOS» με τρόφιμα και άλλα απαραίτητα είδη.

Ξεκινάμε λοιπόν και σας καλούμε όπως κατά την διάρκεια των ανοικτών μαθημάτων βοηθήσετε και εσείς με την προσφορά σας σε τρόφιμα και άλλα απαραίτητα είδη το έργο των «Παιδικών Χωριών SOS».

Τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε και έχουν περισσότερο ανάγκη τα «Παιδικά Χωριά SOS» είναι:

1.Δημητριακά   2. Γάλα (σε κουτί ή εβαπορέ)   3. Μακαρόνια   4. Ρύζι   5. Όσπρια   6. Πουρές   7. Μαρμελάδα   8. Σούπες σε σκόνη   9. Χυμός ντομάτας (πουμαρό)  10. Χυμοί φρούτων    11. Λάδι  12. Μπισκότα  13. Γάλα σε σκόνη για μωρά 14. Κρέμες σε σκόνη για μωρά  15.Έτοιμα γεύματα σε βαζάκια για μωρά  16. Πάνες για μωρά 6-24 μηνών  17. Κρέμες προσωπικής υγιεινής για αλλαγή πάνας  18. Αφρόλουτρα  19. Σαμπουάν  20. Σαπούνια  21. Οδοντόκρεμες  22. Χαρτί υγείας

Από 7 μέχρι και 11 Δεκεμβρίου θα γίνει το πρώτο ανοικτό μάθημα όλων των τμημάτων με δυνατότητα παρακολούθησης του μαθήματος από τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών από τις κερκίδες του γυμναστηρίου.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων για αυτές τις μέρες τροποποιείται και θα γίνει σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Δευτέρα  7  Δεκεμβρίου θα κάνουν μάθημα          τα τμήματα    ΡΑΓ  – ΡΥΘ 2 – ΡΥΘ 2α – ΕΝΟ 4 – ΜΟΝΧ 1 – ΦΥΤ

Δεν θα κάνουν μάθημα          τα τμήματα      ΡΥΘ 1 – ΡΥΘ 3 – ΡΥΘ 4

 

Τρίτη  8  Δεκεμβρίου θα κάνουν μάθημα               τα τμήματα    BABY 1 – ΠΡΟ 1 – ΕΝΟ 2α – ΕΕ – ΕΝΟ 3

Δεν θα κάνουν μάθημα          τα τμήματα      ΕΝΟ 1 – ΡΥΘ 3α – ΕΝΟ 2 – ΕΡ – ΑΙΣΘ 1 – ΕΝΟ 3α

 

Τετάρτη  9  Δεκεμβρίου θα κάνουν μάθημα          τα τμήματα    ΡΥΘ 1 – ΡΥΘ 3 – ΡΥΘ 4

Δεν θα κάνουν μάθημα          τα τμήματα      ΡΥΘ 2 – ΡΥΘ 2α – ΡΥΘ 3α – ΕΝΟ 4 – ΜΟΝΧ 1

 

Πέμπτη  10  Δεκεμβρίου θα κάνουν μάθημα         τα τμήματα    ΕΝΟ 1 – ΕΝΟ 2 – ΕΡ – ΑΙΣΘ 1 – ΕΝΟ 3α

Δεν θα κάνουν μάθημα          τα τμήματα      BABY 1 – ΠΡΟ 1 – ΡΥΘ 2 – ΡΥΘ 2α – ΕΝΟ 2α – ΕΕ – ΕΝΟ 3

 

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου θα κάνει ανοικτό μάθημα μόνο το τμήμα ΡΥΘ 3α και όλα τα υπόλοιπα τμήματα ΔΕΝ θα κάνουν μάθημα λόγω της συμμετοχής ορισμένων τμημάτων στη Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση του Δήμου Περιστερίου στην Κεντρική Πλατεία για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου.

Η παρακολούθηση των ανοικτών μαθημάτων θα γίνει την ώρα του μαθήματος του κάθε τμήματος σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.

 ΠΡΟΣΟΧΗ:  Κατά την διάρκεια των ανοικτών μαθημάτων δεν θα γίνονται τα μαθήματα των υπολοίπων τμημάτων που έχουν μάθημα τις παραπάνω μέρες όπως το αναφέρουμε και στην κάθε μέρα (7 Δεκ μέχρι και 11 Δεκ)

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου τα μαθήματα γίνονται κανονικά