Οι προεγγραφές για την περίοδο 2018/19 ξεκίνησαν…

Μια νέα υπηρεσία ξεκίνησε ήδη από 1η Μαΐου στο σύλλογό μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων ενεργοποιήθηκε ηλεκτρονική φόρμα για ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ νέων αλλά και παλαιών αθλουμένων για την νέα περίοδο 2018-19.

Η νέα αυτή ηλεκτρονική δήλωση παρέχει προτεραιότητα στην κατάταξη και εξασφάλιση θέσης του αθλούμενου στο άθλημα επιλογής του μέχρι και την έναρξη των μαθημάτων (1 Οκτωβρίου) και οριστικοποιείται με την εξόφληση της εγγραφής, την παραλαβή της κάρτας αθλούμενου και την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών τον Σεπτέμβριο. Δείτε τα δικαιολογητικά και το κόστος από εδώ…

Η προεγγραφή είναι χρήσιμη, ιδιαίτερα για τα τμήματα υψηλής ζήτησης όπως αυτά των Baby, προνηπίων, νηπίων και μέχρι 2ας Δημοτικού, βοηθά εσάς στο να εξασφαλίσετε άμεσα την θέση σας σε τμήμα/άθλημα της αρεσκείας σας, αλλά βοηθά και εμάς στον καλύτερο προγραμματισμό των τμημάτων ανάλογα με τη ζήτηση. Δεν είναι δεσμευτική και με την υποβολή της δεν πληρώνετε ή χρεώνεστε το κόστος της.

Η γραμματεία του συλλόγου για την νέα περίοδο θα είναι ανοικτή από την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00-21:00.
Τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018.

Κάντε την ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ σας από εδώ…

Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 698 470 6242 ή ελάτε στο χώρο μας καθημερινά από 18:00-21:00 για μια συνάντηση γνωριμίας.