Αίτηση Εγγραφής Αθλούμενου

Αγαπητοί φίλοι σας καλωσορίζουμε στη υπηρεσία της online υποβολής της αίτησης εγγραφής αθλούμενου για τα αθλήματα που πραγματοποιούνται από την ΑΠΕ Γιτάνη στην αίθουσα Γυμναστικής στα Δίδυμα.

Η αίτηση για να είναι έγκυρη πρέπει να καταθέσετε και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Δείτε εδώ περισσότερα… 

Σε κάθε περίπτωση, είτε νέας εγγραφής είτε επανεγγραφής παλαιού μέλους οι θέσεις στα τμήματα κατοχυρώνονται με την κατάθεση προκαταβολής 20 ευρώ έναντι της εγγραφής ή και μέρος εξόφλησης του Σεπτεμβρίου. Εκκαθάριση και πλήρης εξόφληση θα γίνει με την κατάθεση των σχετικών δικαιολογητικών και την έκδοση κάρτας μέλους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάθεση της προκαταβολής πρέπει να γίνει μέσα σε 48 ώρες από την υποβολή της αίτησης εγγραφής σας. Αν δεν γίνει η κατάθεση η αίτηση απορρίπτεται από το σύστημα. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να γίνει εκ νέου υποβολή της αίτησης.

Ως αιτιολογία στην κατάθεσή σας πρέπει να αναφέρεται το όνομα του παιδιού που θα εγγραφεί. Όλα τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη. Δείτε το λογαριασμό τράπεζας από εδώ… (τρόποι πληρωμής)

Αμέσως μετά την κατάθεση του ποσού στείλτε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@yitanee.com

Η γραμματεία του συλλόγου θα είναι ανοικτή από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00-21:00.
Τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Για να ενημερωθείτε για το κόστος συμμετοχής στα τμήματα εκμάθησης κάντε κλικ εδώ…

Οι Ηλεκτρονικές ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ με τελική επιλογή τμήματος έχουν ολοκληρωθεί.

Από Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται εγγραφές στο γυμναστήριο 18:00-21:00 καθημερινά εκτός Σαβ-Κυρ αποκλειστικά για τις θέσεις που έχουν μείνει κενές !!!

Για νέα αίτηση ενδιαφέροντος για εγγραφή, ή για να μπείτε σε λίστα προτεραιότητας ή για να κλείσετε ραντεβού με τη γραμματεία μας   δείτε περισσότερα από εδώ…

.

.