“We make the future…” 26-28 Ιανουαρίου 2018

“We make the future…” Μια πανδαισία δράσης, πράξης, λόγου, γνώσης !!!! Είστε καλεσμένοι όλοι…

Αγαπητοί γονείς και παιδιά του συλλόγου μας,

Ένα ξεχωριστό τριήμερο γεμάτο γυμναστική, workshops, διαλέξεις για τους γονείς αλλά και τα παιδιά του συλλόγου μας, έρχεται το τριήμερο 26-28 Ιανουαρίου 2018.

Όλα τα παιδιά του συλλόγου μας, χωρισμένα σε ομάδες ανά 3-4 τμήματα, διαφορετικών ηλικιών, ικανοτήτων και αθλημάτων, θα πάρουν μέρος σε ένα κοινό, πρωτότυπο μάθημα, που θα συμπεριλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές τους από την μέχρι τώρα προπόνηση που έχουν κάνει. Φυσικά, οι γονείς των παιδιών θα έχουν την ευκαιρία να τα δουν και να τα χειροκροτήσουν. (αναλυτικό πρόγραμμα για την ώρα του κάθε τμήματος θα δοθεί από την γραμματεία μας)

Παράλληλα μαζί μας θα είναι, διακεκριμένοι επιστήμονες από τον χώρο της Αθλητικής Επιστήμης, σε θεματικές διαλέξεις με ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων που απασχολούν σήμερα τους γονείς αλλά και τους αθλητές.

“Γιατί το παιδί μου να κάνει γυμναστική” “Η καθημερινή ζωή και οι θυσίες ενός πρωταθλητή” είναι κάποια από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν και θα μας μιλήσουν σχετικά επιστήμονες του χώρου της γυμναστικής, με την συμμετοχή πρωταθλητών της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης γυμναστικής που θα μας μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες.

Αθλητική Ψυχολογία και Αθλητική Διατροφή είναι δύο τομείς που για να υπάρχει σωστή ανάπτυξη και καθοδήγηση των παιδιών πρέπει να είμαστε και εμείς σωστά ενημερωμένοι. Πως να διαχειριστούμε την απόρριψη από μια επιλογή αθλητών για ένα επίλεκτο τμήμα?  Πολλά παιδιά έχουν προβλήματα αλλά δεν τα βλέπουμε, δεν τα αντιλαμβανόμαστε.

Ανοικτή συζήτηση για απλά καθημερινά ερωτήματα που πολλοί τα ρωτάτε αλλά αρκετοί τα αποφεύγετε. “Θα μείνει κοντό το παιδί μου από τη γυμναστική???” “Γιατί να μην βλέπω την προπόνηση του παιδιού μου??” “Το παιδί μου είναι ταλέντο???”  και πολλά άλλα θα απαντηθούν από ειδικούς επιστήμονες.

Οι διαλέξεις είναι ανοικτές για όλους και μπορούν να τις παρακολουθήσουν γονείς, αθλητές, προπονητές και από άλλα σωματεία. Γιατί μπορεί να είστε σε άλλα σωματεία αλλά τα προβλήματα και τα ερωτήματα είναι τα ίδια.

Η τριήμερη αυτή γιορτή του συλλόγου μας θα κλείσει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το μεσημέρι με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και την βράβευση των αθλητών μας που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους !!!