Μέχρι και Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου οι ηλεκτρονικές δηλώσεις!

Μέχρι και Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου θα είναι ανοιχτή η φόρμα για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και το ενδιαφέρον που δείχνετε στα νέα μας προγράμματα και γι’ αυτό σας δίνουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις ηλεκτρονικές σας εγγραφές για λίγες μέρες ακόμα, μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου!

Από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, σας περιμένουμε με χαρά για να γνωριστούμε, να δείτε τον χώρο μας και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες. Η γραμματεία του συλλόγου θα είναι ανοικτή 18:00-21:00 για κατάθεση δικαιολογητικών των ηλεκτρονικών αιτήσεων αλλά και νέων εγγραφών.

Τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες εδώ: https://yitanee.com/timetable/

Κάντε την οριστική εγγραφή σας με τελική επιλογή τμήματος εδώ: https://yitanee.com/on-line-registration/

 

Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !!!

Με σκοπό τη άμεση και έγκαιρη ενημέρωσή σας, θα είμαστε στη διάθεση των νέων γονέων αλλά και των παλαιών για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους χώρους μας, τα αθλήματα που προσφέρουμε, να γνωρίσετε την προπονητική μας ομάδα, να ενημερωθείτε για τα μέτρα που θα πάρει σύλλογος με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν και γενικά για ότι σας απασχολεί. Επικοινωνήστε με το σύλλογο στο 6984706242 και κλείστε ένα ραντεβού ώστε να συναντηθείτε με το κατάλληλο άτομο από πλευράς του συλλόγου.