«We make the future…» 26-27 Ιανουαρίου. Μια πανδαισία δράσης, πράξης, λόγου, γνώσης.

      

Αγαπητοί γονείς και παιδιά του συλλόγου μας,

Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο γεμάτο γυμναστική, workshops, διαλέξεις για τους γονείς αλλά και τα παιδιά του συλλόγου μας, έρχεται στις 26-27 Ιανουαρίου 2019.

Όλα τα παιδιά του συλλόγου μας, χωρισμένα σε ομάδες ανά 4-5 τμήματα, διαφορετικών ηλικιών, ικανοτήτων και αθλημάτων, θα πάρουν μέρος σε μία κοινή εκδήλωση, που θα συμπεριλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές τους από την μέχρι τώρα προπόνηση που έχουν κάνει. Φυσικά, οι γονείς των παιδιών θα έχουν την ευκαιρία να τα δουν και να τα χειροκροτήσουν.

Παράλληλα μαζί μας θα είναι, διακεκριμένοι επιστήμονες από τον χώρο της Αθλητικής Επιστήμης και όχι μόνο, σε θεματικές διαλέξεις με ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων που απασχολούν σήμερα τους γονείς αλλά και τους αθλητές.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου, ώρα 12:30

Επιδείξεις τα τμήματα: BABY, ΕΝΟ1, ΡΥΘ1, ΕΝΟ5, Acro Team, Magic Team.

Διάλεξη με θέμα: “Σωστή Διατροφή για τους μικρούς αθλητές”  Πρέπει οι μικροί αθλητές να έχουν διαφορετική διατροφή από αυτή των άλλων παιδιών? Ποιες είναι οι βασικές αρχές υγιεινής διατροφής?  Μπόρα Φέννια, ΚΦΑ, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc

.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου, ώρα 16:00

Επιδείξεις τα τμήματα: ΠΡΟ1, ΡΥΘ2, ΡΥΘ4, ΕΕ, ΡΑΓ, ΕΝΟ6

Διαλέξεις με θέματα:
“Όρια: Τιμωρία ή Ελευθερία”  Το αντικείμενο των ορίων είναι ένα θέμα με πολλές διαστάσεις. Πρέπει να μπαίνουν όρια στα παιδιά? Σε ποια ηλικία? Τα όρια οδηγούν το παιδί στον φόβο και την στεναχώρια ή το βοηθούν να οριοθετήσει τον εαυτό του και να ωριμάσει?
“Μαθησιακές Δυσκολίες-Δυσλεξία, Εμπόδιο στη Μόρφωση?”  Είναι οι μαθησιακές δυσκολίες σημεία των καιρών? Τι εννοούμε με τον όρο μαθησιακές δυσκολίες και κυρίως αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη των παιδιών?  Κατσιβέλη Φωτεινή, Ειδική Παιδαγωγός – Ζιπίδη Ελένη, Ειδική Παιδαγωγός – Λιμούρας Αναστάσιος, Ψυχολόγος – Κολαζα Ευαγγελία, Λογοθεραπεύτρια.
.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου, ώρα 19:00

Επιδείξεις τα τμήματα: ΕΝΟ2+ΡΥΘ6, ΡΥΘ5, ΕΡ, ΑΙΣΘ

Διάλεξη με θέμα:
“Παιδικός αθλητισμός: άλλαξε το παιχνίδι, κέρδισε ευτυχισμένο αθλητή.”  Η σημαντικότητα της αξίας συμμετοχής με σωστά κίνητρα και η συναισθηματική επιβράβευση από τους γονείς.  Μαγνησαλή Βαρβάρα, Ψυχολόγος-Αθλητική Ψυχολόγος, MSc

.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου, ώρα 12:30

Επιδείξεις τα τμήματα: ΦΥΤ, ΡΥΘ3, ΕΝΟ7, ΕΝΟ3, ΕΝΟ4

Διαλέξεις με θέματα:
“Παιδεία και Αθλητισμός”  Πώς συνδέονται οι δύο έννοιες? Είναι δύο αντιφατικές έννοιες αφού απαιτούν χρόνο το ένα από το άλλο στην παιδική και εφηβική ηλικία? Πώς οδηγούν το παιδί και αυριανό ενήλικα στην ψυχοσυναισθηματική ολοκλήρωση?
“Εκπαιδευτική Ρομποτική και STEM”   Τί είναι το STEM?  Τί είναι η ρομποτική?  Γιατί αποτελούν την σύγχρονη τάση στην εκπαίδευση?  Κατσιβέλη Φωτεινή, Ειδική Παιδαγωγός – Κατσιβέλης Παναγής, Ειδικός Παιδαγωγός, Καθ. Πληροφορικής.

Οι διαλέξεις είναι ανοικτές για όλους και μπορούν να τις παρακολουθήσουν γονείς, αθλητές, προπονητές και από άλλα σωματεία. Γιατί μπορεί να είστε σε άλλα σωματεία αλλά τα προβλήματα και τα ερωτήματα είναι τα ίδια.

.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου, ώρα 17:30

Επίσημη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συλλόγου μας.

Επιδείξεις τα τμήματα:  ΕΝΟ6, ΡΑΓ, Acro Team, Magic Team, ΟΡ, Grand Team

Βραβεύσεις αθλητών και τμημάτων που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε. Επίσης θα δοθούν τα δώρα στους τυχερούς του κάθε τμήματος που βρήκαν το φλουρί.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους !!!