Λίγο πριν το ξεκίνημα…

Αγαπητοί γονείς και φίλοι του συλλόγου μας,
Αγαπητά μας παιδιά,

Ξεκινάει μια νέα αθλητική χρονιά με αισιοδοξία αλλά και με σοβαρότητα που αρμόζει στην ιδιαίτερη αυτή κατάσταση που ζούμε.
Ο σύλλογός μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αθλητών, των προπονητών και των γονέων.

Αύριο Κυριακή 13/9 ολοκληρώνονται όλες οι εγγραφές και τα μαθήματα ξεκινάνε από Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.
Την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ καμία νέα εγγραφή λόγω της προσαρμογής όλων των παιδιών στις νέες συνθήκες λειτουργίας. Από Τετάρτη και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας θα μπορείτε να κλείνετε ραντεβού για εγγραφή για τις θέσεις που έχουν απομείνει.

Με την ευκαιρία της έναρξης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επιγραμματικά τα παρακάτω:
1/ Στην αίθουσα γυμναστικής δεν επιτρέπεται η είσοδος των γονέων. Οι γονείς μπορούν να μπαίνουν μέχρι του σημείου της γραμματείας ένας-ένας και υποχρεωτικά με μάσκα.
2/ Η είσοδος των παιδιών θα γίνεται σταδιακά μέχρι τον αγωνιστικό χώρο και υπάρχουν 4 σταθμοί με απολυμαντικό υγρό για τα χέρια των παιδιών.
3/ Τα παιδιά μπαίνουν με μάσκα την οποία βγάζουν κατά τη διάρκεια της άσκησης.
4/ Όλα τα όργανα και οι χώροι απολυμαίνονται καθημερινά με δικό μας μηχάνημα εκνέφωσης απολυμαντικού υγρού.
5/ Στον προθάλαμο όλα τα παιδιά αφήνουν τα παπούτσια τους και με καθαρές κάλτσες αναμένουν την είσοδό τους στον κεντρικό χώρο προπόνησης. Να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό.
6/ Η χρήση της τουαλέτας θα γίνεται μόνο σε εξαιρετική ανάγκη.
7/ Παρακαλούμε τους γονείς να είναι στον εξωτερικό χώρο του προπονητηρίου 10 λεπτά νωρίτερα από το τέλος της προπόνησης για να περιμένουν τα παιδιά.
8/ Η καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων θα γίνεται, για τα παιδιά με ηλεκτρονικό τρόπο από τις προπονήτριες και για τους γονείς χειρόγραφα σε έντυπα που θα υπάρχουν στη γραμματεία.
9/ Η λειτουργία της γραμματείας για νέες εγγραφές θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

Αγαπητοί γονείς,
Ζητάμε την υπομονή σας και την προσοχή σας. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους υγιείς και δυνατούς.

Αγαπητά μας παιδιά,
Είμαστε σίγουροι ότι θα προσαρμοστείτε πολύ πιο εύκολα από τους μεγάλους. Πρέπει όμως και εσείς να προσέχετε!!! Όλοι μαζί αθλητές και προπονητές θα το ξεπεράσουμε.

Καλή χρονιά, σχολική και αθλητική!!!