Έκτακτη ανακοίνωση: Αναστολή προπονήσεων για ένα μήνα

Αγαπητοί γονείς, αθλητές και φίλοι του συλλόγου μας,

Λαμβάνοντας υπόψη, τις ανακοινώσεις της πολιτείας για αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας, την μεγάλη προσπάθεια όλων για την μη διασπορά του ιού στην κοινότητα, την ασφάλεια των παιδιών και των εργαζόμενων στο σύλλογό μας, σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ του συλλόγου μας, αποφάσισε τη διακοπή των προπονήσεων από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για χρονικό διάστημα ενός μήνα.

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά και η γραμματεία μας θα είναι ανοικτή για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινήσεις για την επόμενη μέρα.

Ψηφιακά Τμήματα του συλλόγου

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι δύσκολη για όλους μας. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε την λειτουργία ψηφιακών τμημάτων με σκοπό την συνέχιση της προπονητικής διαδικασίας έστω και εξ’ αποστάσεως. Αξιοποιώντας λοιπόν την τεχνολογία, θα γίνονται τηλεδιασκέψεις των προπονητριών μας με όλα τα παιδιά, όλων των τμημάτων και θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε, να βρεθούμε όλοι μαζί και να γυμναστούμε όλοι μαζί.
Ελπίζουμε ότι με αυτό, τον «διαφορετικό» για εμάς τρόπο, θα βοηθήσουμε τα παιδιά σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε.
Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση θα λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο για όποιον έχει απορίες ή ερωτήσεις !!

Πρέπει να γνωρίζεται ότι η προσπάθειά μας θα είναι να παρέχουμε βασικά στοιχεία φυσικής κατάστασης (δύναμη, ευλυγισία κτλ) και δραστηριότητας των παιδιών. Δεν θα είναι προπόνηση τεχνικής ή ασκήσεων που απαιτούν βοήθεια ή άλλη εξειδίκευση. Στα τμήματα Baby και Προνηπίων είναι καλό να γυμνάζεται και η… μαμά ή ο μπαμπάς μαζί με τα παιδιά.

Ο στόχος είναι: Να επικοινωνούμε, να βρισκόμαστε, να γυμναζόμαστε όλοι μαζί, ώστε να επανέλθουμε πάλι όλοι μαζί το συντομότερο…

Αναλυτικές οδηγίες για την έναρξη των διαδικτυακών μαθημάτων και τον τρόπο πρόσβασης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αναλόγως με τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν, τις σχετικές ανακοινώσεις από τους αρμόδιους φορείς, θα αποφασίζουμε και εμείς σχετικά με την επαναλειτουργία μας.