Ξεκινούν οι προπονήσεις από Δευτέρα 17 Μαΐου!!

Όλα είναι έτοιμα στο σύλλογό μας για την επαναλειτουργία μας από τη Δευτέρα 17 Μαΐου. Έγινε πλήρης καθαρισμός και απολύμανση όλων των χώρων της αίθουσας καθώς και των οργάνων.

Σας περιμένουμε λοιπόν από αύριο Δευτέρα 17/5 με όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τις οδηγίες της ΓΓΑ.

Την πρώτη εβδομάδα οι προπονήσεις θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που ίσχυε όταν ο σύλλογος έκλεισε. Δείτε το πρόγραμμα από εδώ…

Αναλόγως του αριθμού των παιδιών που θα επιστρέψουν θα γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα από την παραπάνω εβδομάδα. Θα ενημερωθείτε σχετικά με ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας.

Τα μόνα τμήματα που ΔΕΝ θα λειτουργήσουν την πρώτη εβδομάδα είναι τα BABY και τα ΠΡΟΝΗΠΙΑ καθώς δεν υπάρχουν αυτές οι ηλικίες μέσα στις οδηγίες της ΓΓΑ. Σε περίπτωση που ενταχθούν θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

Επίσης ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα τμήματα των “Χορογραφικών στοιχείων 1,2 και 3” τα Σάββατα το πρωί για τις δύο πρώτες εβδομάδες. Ανάλογα τον αριθμό των συμμετεχόντων θα ξεκινήσουν αργότερα.

Δώστε λίγο χρόνο και διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες.

  • Για την είσοδο των παιδιών στην αίθουσα πρέπει να προσκομιστεί φωτοτυπία της δήλωσης αποτελέσματος του self test από το τεστ στο οποίο υποβάλλονται τα παιδιά για το σχολείο σε εβδομαδιαία βάση ή άλλου rapid test ή PCR με ημερομηνία εκτέλεσης 16 ή 17 Μαΐου 2021. (για την πρώτη εβδομάδα)
  • Η γραμματεία του συλλόγου θα σημειώνει στον ονομαστικό κατάλογο της ομάδας όσα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα και θα το υποβάλλει στους αρμόδιους φορείς μια φορά την εβδομάδα.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας απ’ όλους εκτός από τους αθλητές την ώρα της άσκησης. Τα παιδιά έρχονται φορώντας τη μάσκα και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους.
  • Χειραψίες, χαιρετισμοί, εναγκαλισμοί απαγορεύονται.
  • Ο ατομικός εξοπλισμός δεν μοιράζεται με άλλους συναθλητές.
  • Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης, ούτε συνωστίζονται πέριξ αυτού.
  • Παιδιά που νόσησαν θα πρέπει να προηγηθεί παιδιατρική εκτίμηση πριν την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία σας η γραμματεία του συλλόγου θα είναι ανοικτή καθημερινά από 17:00-21:00 (εκτός Σαββάτου)

Σας περιμένουμε με αγάπη και πολλά χαμόγελα!!!

Μας λείψατε!!!!