Λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας αθλητικής χρονιάς…

Αγαπητοί γονείς και φίλοι του συλλόγου μας,
Αγαπητά μας παιδιά,

Ξεκινάει μια νέα αθλητική χρονιά με αισιοδοξία αλλά και με σοβαρότητα που αρμόζει στην ιδιαίτερη αυτή κατάσταση που ζούμε.
Ο σύλλογός μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αθλητών, των προπονητών και των γονέων.

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές και τα μαθήματα ξεκινάνε από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου με πρώτο μέλημα την προσαρμογή όλων των παιδιών στις νέες συνθήκες λειτουργίας.
Επίσης από Δευτέρα 13/9 και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας θα μπορείτε να κλείνετε ραντεβού για εγγραφή για τις θέσεις που έχουν απομείνει αφού προηγουμένως στείλετε σχετική αίτηση ενδιαφέροντος για εγγραφή αθλούμενου

Με την ευκαιρία της έναρξης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επιγραμματικά τα παρακάτω:

1/ Στην αίθουσα γυμναστικής δεν επιτρέπεται η είσοδος των γονέων. Οι γονείς μπορούν να μπαίνουν μέχρι του σημείου της γραμματείας ένας-ένας και υποχρεωτικά με μάσκα. Πριν την είσοδο γίνεται καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στο ειδικό έντυπο της ΓΓΑ.
2/ Η είσοδος των παιδιών θα γίνεται σταδιακά μέχρι τον αγωνιστικό χώρο και υπάρχουν 4 σταθμοί με απολυμαντικό υγρό για τα χέρια των παιδιών.
3/ Τα παιδιά μπαίνουν με μάσκα την οποία βγάζουν κατά τη διάρκεια της άσκησης.
4/ Όλα τα όργανα και οι χώροι απολυμαίνονται καθημερινά με δικό μας μηχάνημα εκνέφωσης απολυμαντικού υγρού. 
5/ Στον προθάλαμο όλα τα παιδιά αφήνουν τα παπούτσια τους τα οποία απολυμαίνονται κάθε ώρα και με καθαρές κάλτσες αναμένουν την είσοδό τους στον κεντρικό χώρο προπόνησης. Να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό και σακουλάκι για την τοποθέτηση της μάσκας τους.
6/ Η χρήση της τουαλέτας θα γίνεται μόνο σε εξαιρετική ανάγκη.
7/ Παρακαλούμε τους γονείς να βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του προπονητηρίου 10 λεπτά νωρίτερα από το τέλος της προπόνησης για να περιμένουν τα παιδιά.
8/ Η καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων θα γίνεται, για τα παιδιά με ηλεκτρονικό τρόπο από τις προπονήτριες και για τους γονείς χειρόγραφα σε έντυπα που θα υπάρχουν στη γραμματεία.
9/ Η λειτουργία της γραμματείας για νέες εγγραφές/επανεγγραφές θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

Προσοχή:
Κανένας αθλούμενος δεν θα εισέρχεται για προπόνηση, αν δεν έχει καταθέσει σχετική ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία.
Όλοι οι αθλούμενοι με την πρώτη είσοδό τους στο χώρο προσκομίζουν:
Α/ βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης (180 ημερών) ή
Β/ αρνητικό self-test (το ίδιο με του σχολείου) ή rapid-test ή PCR ανάλογα την ηλικία μία φορά κάθε εβδομάδα.

Σε περίπτωση νέων οδηγιών από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ή την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία θα ενημερωθείτε σχετικά.

Αγαπητοί γονείς,
Ζητάμε την υπομονή σας και την προσοχή σας. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους υγιείς και δυνατούς.

Αγαπητά μας παιδιά,
Είμαστε σίγουροι ότι θα προσαρμοστείτε πολύ πιο εύκολα από τους μεγάλους. Πρέπει όμως και εσείς να προσέχετε!!! Όλοι μαζί αθλητές και προπονητές θα το ξεπεράσουμε.

Καλή χρονιά, σχολική και αθλητική!!!