“We make the future”… μια νέα προσπάθεια ολοκληρώθηκε !!

“We make the future”
Ολοκληρώθηκε μια νέα προσπάθεια.
Αυτή της συνεύρεσης αθλητικών δραστηριοτήτων και διαλέξεων με θέματα από τη γυμναστική, για την γυμναστική.
“We make the future” είναι ο τίτλος και πραγματικά στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε το μέλλον, να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή. Αγάπη για αυτό που κάνεις !!!!
Μια τριήμερη γιορτή που τα είχε όλα.

Η Παρασκευή και το Σάββατο ήταν αφιερωμένες σε 4 θεματικές ενότητες που η κάθε μία από αυτές είχαν, εκτός από γυμναστικές χορογραφίες, διαλέξεις με τα παρακάτω θέματα:
• «Η συμβολή του γονέα στην ψυχοκοινωνική ωρίμανση του παιδιού-αθλητή» από την Μαγνησαλή Βαρβάρα, Ψυχολόγος-Αθλητική Ψυχολόγος, MSc
• «Διατροφή, Παιδί και Αθλητισμός» από την Μπόρα Φέννια, ΚΦΑ, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc
• «Γυμναστική στις αναπτυξιακές ηλικίες: στόχοι, περιεχόμενο» από την Ολύβια Δόντη, Επίκουρη Καθηγήτρια Διδακτικής και Προπονητικής Βασικής Γυμναστικής, Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Κωνσταντίνα Παπία, ΚΦΑ, MSc Προπονησιολογίας Γυμναστικής και Χορού.
• «Η ευτυχία των παιδιών, οδηγός για την επιτυχία» από την Ελιζάνα Πολλάτου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Τις χορογραφίες που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια των 4 ενοτήτων επιμελήθηκαν οι Κούτουλα Σοφία, Παπία Κωνσταντίνα, Αξιώτη Όλγα, Τζένη Περρωτή, Μπόρα Φένια, Έλενα Ντελμεκούρα, Κλειώ Ξυνορόδου, Εβελίνα Ζώτου και Παπία Νάνσυ.

Η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στην παρουσίαση του νέου μας προγράμματος χορήγησης αθλητικών υποτροφιών σε αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας.
Σκοπός του προγράμματος είναι η οικονομική βοήθεια αθλητών της Εθνικής μας Ομάδας στην προσπάθεια που κάνουν για να φέρουν μεγαλύτερες διακρίσεις στη χώρα μας. Οι υποτροφίες είναι ύψους 1500 ευρώ ανά άτομο το χρόνο. Σε αυτό το πρόγραμμα έχουν μέχρι τώρα ενταχθεί 2 αθλήτριες και 2 αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής.
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε στην οικογένεια του συλλόγου μας την Αργυρώ Αφράτη, την Ευαγγελία Πλυτά, τον Γιώργο Χατζηευσταθίου και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη.
Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τη επιτυχία του προγράμματος, να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, να ενταχθούν και άλλοι αθλητές πάντα φυσικά στο μέτρο του δυνατού και ανάλογα με τα οικονομικά του συλλόγου μας.
Η τριήμερη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας παρουσία πολλών επισήμων και εκατοντάδων αθλητών και γονέων.

Ο πρόεδρος της ΑΠΕ Γιτάνη κ. Συμεών Σκουτέρης αναφέρθηκε στο αθλητικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου για την χρονιά που μας πέρασε και αναφέρθηκε στους στόχους της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογό μας η παρουσία του Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη ο οποίος μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του είπε: «Όλο το Περιστέρι είναι Γιτάνη» δίνοντας, το στίγμα του έργου του συλλόγου μας και δύναμη σε όλους μας για να συνεχίσουμε.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τα καλά τους λόγια και τη στήριξη στο σύλλογο οι:
Λώλος Βασίλειος – Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Περιστερίου
Θεοδωράκος Αναστάσιος – Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Περιστερίου
Λύκος Παναγιώτης – Αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης και τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Περιστερίου
Μπέτσης Βασίλειος – Αναπληρωτής Δημάρχου Περιστερίου
Κορόγιαννη Πολυξένη – Πρόεδρος ΟΠΑΑΠ
Καλλιάφας Αναστάσιος – Πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ
Χιώτης Δημήτριος – Αντιπρόεδρος ΟΠΑΑΠ και υπεύθυνος Αθλητισμού
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Τσερούλα Αικατερίνη, Κυρίτσης Ηλίας, Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, Ζούτσος Νικόλαος
Οι Διαμερισματικοί σύμβουλοι: Τζένη Πήττα, Μιχαλόπουλος Γρηγόρης, Βανικιώτης Γιώργος, Πανάγος Χάρης

Ακολούθησαν βραβεύσεις αθλητών του συλλόγου μας που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε, δόθηκαν τα δώρα στα 24 παιδιά που κέρδισαν τα φλουριά και έγιναν παρουσιάσεις χορογραφιών που τις επιμελήθηκαν οι Κούτουλα Σοφία, Παπία Κωνσταντίνα, Αξιώτη Όλγα, Τζένη Περρωτή και Κλειώ Ξυνορόδου.

Η προετοιμασία του “We Make the Future” του 2019… ξεκίνησε !!!