Μέχρι και Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου θα είναι ανοιχτή η φόρμα για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και το ενδιαφέρον που δείχνετε στα νέα μας προγράμματα και γι’ αυτό σας δίνουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις ηλεκτρονικές σας εγγραφές για λίγες μέρες ακόμα, μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου!

Από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, σας περιμένουμε με χαρά για να γνωριστούμε, να δείτε τον χώρο μας και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες. Η γραμματεία του συλλόγου θα είναι ανοικτή 18:00-21:00 για κατάθεση δικαιολογητικών των ηλεκτρονικών αιτήσεων αλλά και νέων εγγραφών.

Τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες εδώ: https://yitanee.com/timetable/

Κάντε την οριστική εγγραφή σας με τελική επιλογή τμήματος εδώ: https://yitanee.com/on-line-registration/

 

Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !!!

Με σκοπό τη άμεση και έγκαιρη ενημέρωσή σας, θα είμαστε στη διάθεση των νέων γονέων αλλά και των παλαιών για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους χώρους μας, τα αθλήματα που προσφέρουμε, να γνωρίσετε την προπονητική μας ομάδα, να ενημερωθείτε για τα μέτρα που θα πάρει σύλλογος με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν και γενικά για ότι σας απασχολεί. Επικοινωνήστε με το σύλλογο στο 6984706242 και κλείστε ένα ραντεβού ώστε να συναντηθείτε με το κατάλληλο άτομο από πλευράς του συλλόγου.

 

 

Αγαπητοί γονείς και φίλοι της ΑΠΕ Γιτάνη,

Μια πολύ πετυχημένη χρονιά για το σύλλογό μας τελείωσε, αλλά συγχρόνως ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι και 31 Αυγούστου. Η ηλεκτρονική σας εγγραφή είναι οριστική και εξασφαλίζει τη θέση σας στα τμήματα με την κατάθεση προκαταβολής 20 ευρώ έναντι της εγγραφής ή και μέρος εξόφλησης του Σεπτεμβρίου. Εκκαθάριση και πλήρης εξόφληση θα γίνει με την κατάθεση των σχετικών δικαιολογητικών.

Η γραμματεία μας θα είναι ανοικτή από Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου καθημερινά 18:00-21:00 (εκτός Σαβ και Κυρ) για εγγραφές αποκλειστικά των υπόλοιπων θέσεων που θα είναι διαθέσιμες.

Τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Η ιστοσελίδα μας www.yitanee.com έχει ενημερωθεί με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το σύλλογο, το τελικό πρόγραμμα που θα ισχύσει την επόμενη χρονιά και έχει ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική φόρμα για τις «οριστικές εγγραφές» σας.

Δείτε το πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες εδώ: https://yitanee.com/timetable/

Κάντε την οριστική εγγραφή σας με τελική επιλογή τμήματος εδώ: https://yitanee.com/on-line-registration/

Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !!!

Με σκοπό τη άμεση και έγκαιρη ενημέρωσή σας, θα είμαστε στη διάθεση των νέων γονέων αλλά και των παλαιών για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους χώρους μας, τα αθλήματα που προσφέρουμε, να γνωρίσετε την προπονητική μας ομάδα, να ενημερωθείτε για τα μέτρα που θα πάρει σύλλογος με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν και γενικά για ότι σας απασχολεί. Επικοινωνήστε με το σύλλογο στο 6984706242 και κλείστε ένα ραντεβού ώστε να συναντηθείτε με το κατάλληλο άτομο από πλευράς του συλλόγου.

 

Επικοινωνία με την διοίκηση του συλλόγου:
Από 5 Σεπτεμβρίου και μετά, καθημερινά από 18:30-20:30 μέλος της διοίκησης του συλλόγου θα είναι στο χώρο του γυμναστηρίου στη διάθεσή σας για να ακούσει από κοντά, τους προβληματισμούς σας, τα παράπονά σας, τις παρατηρήσεις σας και γιατί όχι και τις υποδείξεις σας, ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε και εμείς καλύτεροι. Εναλλακτικά στείλτε μας τα παραπάνω στο info@yitanee.com

Σας περιμένουμε για μια ακόμα ξεχωριστή και επιτυχημένη χρονιά !!!

#yitanee_Grand_Team
#yitanee_Magic_team
#yitanee_Diamond_team
#yitanee_Acrodance_team
#yitanee_Lily_team
#yitanee_RG_team
#yitanee_team

Αγαπητοί γονείς και αθλητές του συλλόγου μας,

Σας ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις όλων των τμημάτων δεν θα γίνουν από Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου μέχρι και Τετάρτη 27 Απριλίου.

Από Πέμπτη 28 Απριλίου όλα τα μαθήματα θα γίνονται κανονικά.

Από όλους εμάς στην ΑΠΕ Γιτάνη, τις θερμότερες ευχές μας για Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, με υγεία και χαρές στα σπίτια όλων!!

Αγαπητοί γονείς και φίλοι του συλλόγου μας,
Αγαπητά μας παιδιά,

Ξεκινάει μια νέα αθλητική χρονιά με αισιοδοξία αλλά και με σοβαρότητα που αρμόζει στην ιδιαίτερη αυτή κατάσταση που ζούμε.
Ο σύλλογός μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αθλητών, των προπονητών και των γονέων.

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές και τα μαθήματα ξεκινάνε από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου με πρώτο μέλημα την προσαρμογή όλων των παιδιών στις νέες συνθήκες λειτουργίας.
Επίσης από Δευτέρα 13/9 και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας θα μπορείτε να κλείνετε ραντεβού για εγγραφή για τις θέσεις που έχουν απομείνει αφού προηγουμένως στείλετε σχετική αίτηση ενδιαφέροντος για εγγραφή αθλούμενου

Με την ευκαιρία της έναρξης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επιγραμματικά τα παρακάτω:

1/ Στην αίθουσα γυμναστικής δεν επιτρέπεται η είσοδος των γονέων. Οι γονείς μπορούν να μπαίνουν μέχρι του σημείου της γραμματείας ένας-ένας και υποχρεωτικά με μάσκα. Πριν την είσοδο γίνεται καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στο ειδικό έντυπο της ΓΓΑ.
2/ Η είσοδος των παιδιών θα γίνεται σταδιακά μέχρι τον αγωνιστικό χώρο και υπάρχουν 4 σταθμοί με απολυμαντικό υγρό για τα χέρια των παιδιών.
3/ Τα παιδιά μπαίνουν με μάσκα την οποία βγάζουν κατά τη διάρκεια της άσκησης.
4/ Όλα τα όργανα και οι χώροι απολυμαίνονται καθημερινά με δικό μας μηχάνημα εκνέφωσης απολυμαντικού υγρού. 
5/ Στον προθάλαμο όλα τα παιδιά αφήνουν τα παπούτσια τους τα οποία απολυμαίνονται κάθε ώρα και με καθαρές κάλτσες αναμένουν την είσοδό τους στον κεντρικό χώρο προπόνησης. Να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό και σακουλάκι για την τοποθέτηση της μάσκας τους.
6/ Η χρήση της τουαλέτας θα γίνεται μόνο σε εξαιρετική ανάγκη.
7/ Παρακαλούμε τους γονείς να βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του προπονητηρίου 10 λεπτά νωρίτερα από το τέλος της προπόνησης για να περιμένουν τα παιδιά.
8/ Η καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων θα γίνεται, για τα παιδιά με ηλεκτρονικό τρόπο από τις προπονήτριες και για τους γονείς χειρόγραφα σε έντυπα που θα υπάρχουν στη γραμματεία.
9/ Η λειτουργία της γραμματείας για νέες εγγραφές/επανεγγραφές θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

Προσοχή:
Κανένας αθλούμενος δεν θα εισέρχεται για προπόνηση, αν δεν έχει καταθέσει σχετική ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία.
Όλοι οι αθλούμενοι με την πρώτη είσοδό τους στο χώρο προσκομίζουν:
Α/ βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης (180 ημερών) ή
Β/ αρνητικό self-test (το ίδιο με του σχολείου) ή rapid-test ή PCR ανάλογα την ηλικία μία φορά κάθε εβδομάδα.

Σε περίπτωση νέων οδηγιών από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ή την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία θα ενημερωθείτε σχετικά.

Αγαπητοί γονείς,
Ζητάμε την υπομονή σας και την προσοχή σας. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους υγιείς και δυνατούς.

Αγαπητά μας παιδιά,
Είμαστε σίγουροι ότι θα προσαρμοστείτε πολύ πιο εύκολα από τους μεγάλους. Πρέπει όμως και εσείς να προσέχετε!!! Όλοι μαζί αθλητές και προπονητές θα το ξεπεράσουμε.

Καλή χρονιά, σχολική και αθλητική!!!

Αγαπητοί γονείς και φίλοι της ΑΠΕ Γιτάνη,

Μια δύσκολη χρονιά για όλους μας τελείωσε, αλλά συγχρόνως ξεκινάει μια νέα μέρα με αισιοδοξία και την ελπίδα ότι όλα ήταν μια παρένθεση.

Η προετοιμασία του συλλόγου έχει ήδη ξεκινήσει και είμαστε σε θέση από σήμερα κιόλας να δεχτούμε εγγραφές για τη νέα χρονιά.

Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο σχεδιασμός των τμημάτων είναι αρκετά περιορισμένος σε αριθμό παιδιών αλλά και στην διάταξη αυτών στο χώρο μας. Για το λόγο αυτό ξεκινάνε οι ηλεκτρονικές εγγραφές από 05 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι και 31 Αυγούστου. Η ηλεκτρονική σας εγγραφή είναι οριστική και εξασφαλίζει τη θέση σας στα τμήματα με την κατάθεση προκαταβολής 20 ευρώ έναντι της εγγραφής ή και μέρος εξόφλησης του Σεπτεμβρίου. Εκκαθάριση και πλήρης εξόφληση θα γίνει με την κατάθεση των σχετικών δικαιολογητικών και την έκδοση κάρτας μέλους.

Η γραμματεία μας θα είναι ανοικτή από Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου καθημερινά 18:00-21:00 (εκτός Σαβ και Κυρ) για εγγραφές αποκλειστικά των υπόλοιπων θέσεων που θα είναι διαθέσιμες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προσέλευση στη γραμματεία μας κατά την περίοδο των εγγραφών (6-10 Σεπτεμβρίου) θα γίνεται για λόγους αποφυγής συνωστισμού αποκλειστικά με ραντεβού. Θα ανακοινωθεί άμεσα η διαδικασία η οποία επίσης θα γίνεται ηλεκτρονικά.

Τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Η ιστοσελίδα μας www.yitanee.com έχει ενημερωθεί με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το σύλλογο, το τελικό πρόγραμμα που θα ισχύσει την επόμενη χρονιά και έχει ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική φόρμα για τις «οριστικές εγγραφές» σας.

Δείτε το πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες εδώ: https://yitanee.com/timetable/

Κάντε την οριστική εγγραφή σας με τελική επιλογή τμήματος εδώ: https://yitanee.com/on-line-registration/

OPEN DAYS 2021 

Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !!!

Με σκοπό τη άμεση και έγκαιρη ενημέρωσή σας το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στη διάθεση των νέων γονέων αλλά και των παλαιών για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους χώρους μας, τα αθλήματα που προσφέρουμε, να γνωρίσετε την προπονητική μας ομάδα, να ενημερωθείτε για τα μέτρα που θα πάρει σύλλογος με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν και γενικά για ότι σας απασχολεί. Η προσέλευση θα είναι με ηλεκτρονικό ραντεβού ώστε να συναντηθείτε με το κατάλληλο άτομο από πλευράς του συλλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα…

 

Επικοινωνία με την διοίκηση του συλλόγου:
Από 6 Σεπτεμβρίου και μετά, καθημερινά από 18:30-20:30 μέλος της διοίκησης του συλλόγου θα είναι στο χώρο του γυμναστηρίου στη διάθεσή σας για να ακούσει από κοντά, τους προβληματισμούς σας, τα παράπονά σας, τις παρατηρήσεις σας και γιατί όχι και τις υποδείξεις σας, ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε και εμείς καλύτεροι. Εναλλακτικά στείλτε μας τα παραπάνω στο info@yitanee.com

Σας περιμένουμε για μια ακόμα ξεχωριστή και επιτυχημένη χρονιά !!!

#yitanee_Grand_Team
#yitanee_Magic_team
#yitanee_Diamond_team
#yitanee_Acrodance_team
#yitanee_Lily_team
#yitanee_RG_team
#yitanee_team

Όλα είναι έτοιμα στο σύλλογό μας για την επαναλειτουργία μας από τη Δευτέρα 17 Μαΐου. Έγινε πλήρης καθαρισμός και απολύμανση όλων των χώρων της αίθουσας καθώς και των οργάνων.

Σας περιμένουμε λοιπόν από αύριο Δευτέρα 17/5 με όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τις οδηγίες της ΓΓΑ.

Την πρώτη εβδομάδα οι προπονήσεις θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που ίσχυε όταν ο σύλλογος έκλεισε. Δείτε το πρόγραμμα από εδώ…

Αναλόγως του αριθμού των παιδιών που θα επιστρέψουν θα γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα από την παραπάνω εβδομάδα. Θα ενημερωθείτε σχετικά με ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας.

Τα μόνα τμήματα που ΔΕΝ θα λειτουργήσουν την πρώτη εβδομάδα είναι τα BABY και τα ΠΡΟΝΗΠΙΑ καθώς δεν υπάρχουν αυτές οι ηλικίες μέσα στις οδηγίες της ΓΓΑ. Σε περίπτωση που ενταχθούν θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

Επίσης ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα τμήματα των “Χορογραφικών στοιχείων 1,2 και 3” τα Σάββατα το πρωί για τις δύο πρώτες εβδομάδες. Ανάλογα τον αριθμό των συμμετεχόντων θα ξεκινήσουν αργότερα.

Δώστε λίγο χρόνο και διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες.

 • Για την είσοδο των παιδιών στην αίθουσα πρέπει να προσκομιστεί φωτοτυπία της δήλωσης αποτελέσματος του self test από το τεστ στο οποίο υποβάλλονται τα παιδιά για το σχολείο σε εβδομαδιαία βάση ή άλλου rapid test ή PCR με ημερομηνία εκτέλεσης 16 ή 17 Μαΐου 2021. (για την πρώτη εβδομάδα)
 • Η γραμματεία του συλλόγου θα σημειώνει στον ονομαστικό κατάλογο της ομάδας όσα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα και θα το υποβάλλει στους αρμόδιους φορείς μια φορά την εβδομάδα.
 • Υποχρεωτική χρήση μάσκας απ’ όλους εκτός από τους αθλητές την ώρα της άσκησης. Τα παιδιά έρχονται φορώντας τη μάσκα και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους.
 • Χειραψίες, χαιρετισμοί, εναγκαλισμοί απαγορεύονται.
 • Ο ατομικός εξοπλισμός δεν μοιράζεται με άλλους συναθλητές.
 • Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης, ούτε συνωστίζονται πέριξ αυτού.
 • Παιδιά που νόσησαν θα πρέπει να προηγηθεί παιδιατρική εκτίμηση πριν την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία σας η γραμματεία του συλλόγου θα είναι ανοικτή καθημερινά από 17:00-21:00 (εκτός Σαββάτου)

Σας περιμένουμε με αγάπη και πολλά χαμόγελα!!!

Μας λείψατε!!!!

Αγαπητοί φίλοι και γονείς του συλλόγου μας,

Από την Δευτέρα 17 Μαΐου οι πόρτες του γυμναστηρίου θα ανοίξουν για να υποδεχτούν τις αθλήτριές μας, με όλα τα μέτρα που προβλέπονται από της σχετικές οδηγίες της ΓΓΑ.

Επειδή ο χρόνος των έξι μηνών που είμασταν κλειστά είναι μεγάλος, η επανέναρξη των προπονήσεων θα γίνει σύμφωνα με πρόγραμμα που θα αναρτηθεί μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, λόγω του ότι περιμένουμε να αναρτηθεί πρώτα το ΦΕΚ της κυβέρνησης και ακολούθως οι τελικές οδηγίες επανέναρξης από την ΓΓΑ.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και περιμένουμε τα χαμόγελα όλων των παιδιών μας, να πλημυρίσουν το γυμναστήριό μας.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες και πληροφορίες…

Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί γονείς,
Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι δύσκολη για όλους μας. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε την λειτουργία ψηφιακών τμημάτων με σκοπό την συνέχιση της προπονητικής διαδικασίας έστω και εξ’ αποστάσεως. Αξιοποιώντας λοιπόν την τεχνολογία, θα γίνονται τηλεδιασκέψεις των προπονητριών μας με όλα τα παιδιά, όλων των τμημάτων και θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε, να βρεθούμε όλοι μαζί και να γυμναστούμε όλοι μαζί.
Ελπίζουμε ότι με αυτό, τον «διαφορετικό» για εμάς τρόπο, θα βοηθήσουμε τα παιδιά σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε.
Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση θα λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο για όποιον έχει απορίες ή ερωτήσεις !!

Πρέπει να γνωρίζεται ότι η προσπάθειά μας θα είναι να παρέχουμε βασικά στοιχεία φυσικής κατάστασης (δύναμη, ευλυγισία κτλ) και δραστηριότητας των παιδιών. Δεν θα είναι προπόνηση τεχνικής ή ασκήσεων που απαιτούν βοήθεια ή άλλη εξειδίκευση. Στα τμήματα Baby και Προνηπίων είναι καλό να γυμνάζεται και η… μαμά ή ο μπαμπάς μαζί με τα παιδιά.

Ο στόχος είναι: Να επικοινωνούμε, να βρισκόμαστε, να γυμναζόμαστε όλοι μαζί, ώστε να επανέλθουμε πάλι όλοι μαζί το συντομότερο…

.

Τι πρέπει να κάνετε πριν συνδεθείτε με ένα ψηφιακό τμήμα:

 • 1/ Εξασφαλίστε έναν μικρό άνετο χώρο περίπου 2χ2 στρωμένο με χαλί.
 • 2/ Βάλτε την κάμερα του laptop ή την webcamera του desktop σε θέση ώστε να φαίνεται όλη η επιφάνεια που θα γυμνάζεστε.
 • 3/ Να μην έχετε γύρω σας επικίνδυνα αντικείμενα
 • 4/ Χρησιμοποιήστε κατά προτίμηση Chrome browser στο PC σας (laptop, desktop). Δείτε οδηγίες πρόσβασης στο τέλος του κειμένου.
 • 5/ Η επιτυχημένη σύνδεσή σας έχει να κάνει με τη γραμμή του ίντερνετ που έχει ο καθένας στο σπίτι του. Όσο καλύτερη ταχύτητα τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.
 • 6/ Η συμμετοχή των παιδιών στα Ψηφιακά Τμήματα απαιτεί τη φυσική παρουσία και κατά συνέπεια τη συναίνεση, του γονέα κατά την διαδικασία της σύνδεσης.
 • 7/ Για τις τηλεδιασκέψεις θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα Google Meet (οδηγίες πρόσβασης στο τέλος του κειμένου)
 • 8/ Η προσπάθεια θα είναι σε κάθε Ψηφιακή Τάξη να συμμετέχουν περίπου 15 παιδιά. Σε περίπτωση λιγότερων θα γίνεται ένωση τμημάτων και σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού τότε το τμήμα θα χωρίζεται και θα βγαίνει νέος σύνδεσμος.
 • 9/ ΠΟΛΎ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: χρησιμοποιήστε κάθε φορά τους συνδέσμους για πρόσβαση από την παρακάτω λίστα. Μην τους αποθηκεύετε, μην τους στέλνετε σε άλλους, διότι μπορεί για κάποιο λόγο να γίνει αλλαγή του συνδέσμου.
 • 10/ Στα ψηφιακά τμήματα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά που είναι ήδη γραμμένα στο σύλλογο. Για νέες εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με τη γραμματεία.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Ψηφιακών Τμημάτων:

ΡΑΓ- Δευτ και Τετ 17:30 –  διάρκεια 60 λεπτά – σύνδεσμος: https://meet.google.com/nxa-eghh-fsr

ΡΥΘ β + ΡΥΘ α – Δευ και Τετ 18:00 –  διάρκεια 45 λεπτά – σύνδεσμος: https://meet.google.com/dnk-oqjg-gwa

ΦΥΤ (Lily team) – Δευ και Τετ 18:30 –  διάρκεια 60 λεπτά – σύνδεσμος:  https://meet.google.com/iyf-igoz-wod

ΡΥΘ γ – Δευ και Τετ 19:00 –  διάρκεια 45 λεπτά – σύνδεσμος: https://meet.google.com/zgm-opcr-mwu

ΕΝΟ δ – Δευ και Τετ 19:45 –  διάρκεια 45 λεπτά – σύνδεσμος:  https://meet.google.com/apq-kbdu-nuk

ACRODANCE – Δευ και Τετ 20:00 –  διάρκεια 60 λεπτά – σύνδεσμος: https://meet.google.com/ahf-qzwr-rfs

ΟΡ (Grand team) – Δευ και Τετ 20:30 –  διάρκεια 60 λεπτά – σύνδεσμος: https://meet.google.com/gtu-rgft-psj

 

BABY + HAPPY – Τρι και Πεμ 16:45 –  διάρκεια 45 λεπτά – σύνδεσμος:  https://meet.google.com/qth-inpg-agk

ΕΝΟ β + ΕΝΟ α –  Τρι και Πεμ 17:30 –  διάρκεια 45 λεπτά – σύνδεσμος: https://meet.google.com/aec-odpp-uwz

ΕΡ (επίλεκτο ρυθμικής) + ΕΕ (επίλεκτο ενόργανης) + ΑΙΣΘ (επίλεκτο αισθητικής) – Τρι και Πεμ 18:30 –  διάρκεια 60 λεπτά – σύνδεσμος: https://meet.google.com/xmu-nsaw-mme

ΕΝΟ γ –  Τρι και Πεμ 19:30 –  διάρκεια 45 λεπτά – σύνδεσμος: https://meet.google.com/veo-tpvn-ddb

ΟΕ (Grand team) –  Τρι και Πεμ 20:00 –  διάρκεια 60 λεπτά – σύνδεσμος:  https://meet.google.com/rmc-pcgq-qtq

ΟΓΓ (Magic team) –  Τρι και Πεμ 20:30 –  διάρκεια 60 λεπτά – σύνδεσμος:  https://meet.google.com/pux-xtwb-oqf

 

Λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου: Δευτέρα έως Πέμπτη 17:00-21:00. Τηλέφωνο 698 470 6242

Η έναρξη των Ψηφιακών Τμημάτων για τα μαθήματα θα είναι από την Τετάρτη 4/11.  ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Τετάρτη και Πέμπτη 4 και 5 Νοεμβρίου αντίστοιχα θα χρησιμοποιηθούν για οδηγίες και βασικές κατευθύνσεις για το πως θα γίνεται το μάθημα.

Η διάρκεια των διαδικτυακών μαθημάτων θα είναι για όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 10 ευρώ/μήνα για όλα τα τμήματα.

Η χρέωση γίνεται μετά την συμμετοχή σας σε πάνω από δύο μαθήματα σε κάποιο Ψηφιακό Τμήμα.

 

Οδηγίες πρόσβασης στην πλατφόρμα 

Πρόσβαση με ηλεκτρονικό υπολογιστή:
1. Καλά είναι να χρησιμοποιήσετε Chrome browser.
2. Να είστε σε περιβάλλον με ησυχία. Να ζητάτε πρόσβαση στην ψηφιακή τάξη περίπου 2-3 λεπτά πριν την ώρα έναρξης του μαθήματος.
3. Πηγαίνετε στο link που αφορά το τμήμα του παιδιού σας και όταν/αν σας ζητήσει, επιτρέψτε στο Chrome να χρησιμοποιήσει την κάμερα και το μικρόφωνο/μεγάφωνο του υπολογιστή σας. Αν σας ζητήσει κάπου όνομα βάλτε το όνομα σας. Θα είναι αυτό που θα φαίνεται στη συνάντησή μας.
4. Σημαντικό στις διαδικτυακές συναντήσεις, είναι αυτοί που δεν μιλάνε να έχουν πάντα το μικρόφωνό τους στο mute.
5. Μην χρησιμοποιείτε τη σύνδεση κινητής που έχετε για τη διασύνδεσή σας, αλλά wifi από σταθερή σύνδεση, για να μην καταναλώσετε MB από το λογαριασμό της κινητής σας.

Πρόσβαση με κινητό τηλέφωνο ή ταμπλετ (Android/IOS):
1. Να είστε σε περιβάλλον με ησυχία
2. Κατεβάστε την εφαρμογή Google Meet, ξεκινήστε την και επιτρέψτε της να χρησιμοποιήσει κάμερα και ήχο στο κινητό σας. Πηγαίνετε στο link που αφορά το τμήμα του παιδιού σας και συνδεθείτε. Αν σας ζητήσει κάπου όνομα βάλτε το όνομα σας. Θα είναι αυτό που θα φαίνεται στη συνάντησή μας. Να ζητάτε πρόσβαση στην ψηφιακή τάξη περίπου 2-3 λεπτά πριν την ώρα έναρξης του μαθήματος.
3. Σημαντικό στις διαδικτυακές συναντήσεις, είναι αυτοί που δεν μιλάνε να έχουν πάντα το μικρόφωνό τους στο mute.
4. Μην χρησιμοποιείτε τη σύνδεση κινητής που έχετε για τη διασύνδεσή σας, αλλά wifi από σταθερή σύνδεση, για να μην καταναλώσετε MB από το λογαριασμό της κινητής σας.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των digital classes !!

Αγαπητοί γονείς, αθλητές και φίλοι του συλλόγου μας,

Λαμβάνοντας υπόψη, τις ανακοινώσεις της πολιτείας για αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας, την μεγάλη προσπάθεια όλων για την μη διασπορά του ιού στην κοινότητα, την ασφάλεια των παιδιών και των εργαζόμενων στο σύλλογό μας, σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ του συλλόγου μας, αποφάσισε τη διακοπή των προπονήσεων από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για χρονικό διάστημα ενός μήνα.

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά και η γραμματεία μας θα είναι ανοικτή για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινήσεις για την επόμενη μέρα.

Ψηφιακά Τμήματα του συλλόγου

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι δύσκολη για όλους μας. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε την λειτουργία ψηφιακών τμημάτων με σκοπό την συνέχιση της προπονητικής διαδικασίας έστω και εξ’ αποστάσεως. Αξιοποιώντας λοιπόν την τεχνολογία, θα γίνονται τηλεδιασκέψεις των προπονητριών μας με όλα τα παιδιά, όλων των τμημάτων και θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε, να βρεθούμε όλοι μαζί και να γυμναστούμε όλοι μαζί.
Ελπίζουμε ότι με αυτό, τον «διαφορετικό» για εμάς τρόπο, θα βοηθήσουμε τα παιδιά σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε.
Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση θα λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο για όποιον έχει απορίες ή ερωτήσεις !!

Πρέπει να γνωρίζεται ότι η προσπάθειά μας θα είναι να παρέχουμε βασικά στοιχεία φυσικής κατάστασης (δύναμη, ευλυγισία κτλ) και δραστηριότητας των παιδιών. Δεν θα είναι προπόνηση τεχνικής ή ασκήσεων που απαιτούν βοήθεια ή άλλη εξειδίκευση. Στα τμήματα Baby και Προνηπίων είναι καλό να γυμνάζεται και η… μαμά ή ο μπαμπάς μαζί με τα παιδιά.

Ο στόχος είναι: Να επικοινωνούμε, να βρισκόμαστε, να γυμναζόμαστε όλοι μαζί, ώστε να επανέλθουμε πάλι όλοι μαζί το συντομότερο…

Αναλυτικές οδηγίες για την έναρξη των διαδικτυακών μαθημάτων και τον τρόπο πρόσβασης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αναλόγως με τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν, τις σχετικές ανακοινώσεις από τους αρμόδιους φορείς, θα αποφασίζουμε και εμείς σχετικά με την επαναλειτουργία μας.